Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BrädRöta

 

De glömdes
bort
de där brädorna som blev kvar efter bygget
av vårat hus

Katten hittade dem häromdagen
med hjälp av en mus som visade vägen

i vildvuxna gräset

Fukten hade stannat för gott
med mossan som blommade som aldrig förr
bland maskarnas slöa slingrande dans
runt spikarna
som gömt sig i dunklet
i sin rostande förtvivlan

Rötan hade gjort sitt  för att få brädorna att kapitulera totalt
mina kalla fingrar fick inget grepp


för att begravas för gott
med mina bleknande minnen...

 

Text: TMS Lagus 20140924

 

 




Fri vers (Fri form) av VitaKorpen
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-24 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VitaKorpen
VitaKorpen