Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa människor




säger sig acceptera andra helt och fullt
men tål inte deras svaga självkänsla
nedbrutna självförtroende

dansar vidare
som omedvetna lollor

tror
sig alltid själva
kunna vara glada

skäller som galna hundar
i sina mardrömmar

de aldrig minns




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-01 10:49



Bookmark and Share


  Shqiptar
Exakt porträttering med få penseldrag, bra jobbat!
2014-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Exakt beskrivet!
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP