Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att få lära sig svenska


-jag talar bara lite svenska

-how long have you been in Sweden

-nästan sex månader

-oh that´s not so long and you already speak

-?

-speak Swedish I mean

-ja som jag sa talar jag faktiskt lite grann

-that´s very nice

-jasså tycker du det ?

-yeeees J think so and I really hope you
feel comfortable here among us stupid swedes

-jag vet inte så noga

-But why ?

-jag ska tänka på saken...adjö då

.what will you be doing here in Sweden ?

-vad som faller mig in.....akta dig !

-Bye bye då !




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-04 10:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Konsten är fri!
och till agneta pichler:
vill du slå mig
bär du våld i ditt hjärta!
fy på dig, röding ;)
prata skit säger du
vad gör INTE du!
2014-08-05

  Gunnar Hilén VIP
Dialogen har heller ingenting med invandring och bidrag att....som antyds nedan utan snarare en finstämd aggressivitet mot människor från andra länder.....med en stor skopa elak självironi
2014-08-04

  Gunnar Hilén VIP
för undvikande av missförstånd....det här är en fantasi....fiktion.....baserad på hur jag uppfattar många av mina landsmäns förhållningssätt till "svenska språkets kämpande nybörjare"
2014-08-04

  lodjuret/seglare VIP
Skönt med litet drama som omväxling till det här vädret. Att prata i vädret låter sig ju göra om regnet kommer, eller kriget. Just det här med engelska språkets påverkan och åverkan på svenska språket, tänker vi väl på var och var annan dag. Vi till och med tänker på engelska, trots att få engelsmän talar eller tänker på svenska'r.
2014-08-04

  agneta pichler
först en rak höger till "mare",,
usch

vill prata skit gör detta på ett annat forum för likasinnade inte den här sidan..

och sen till dig Gunnar.. din text var djävligt sann
varför pratar vi inte svenska är vi så korkade?? haha
2014-08-04

  mare VIP
Säger en del
vågar man skriva
sanningen här
eller åker man på stryk då
bidragen lockar..
bye bye!
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP