Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du sanningen eller ljuger du för dig själv?

 

Sanningens ekande

i grändlösa gränder

Utökas i lögnernas blånekande

 till att se alla välfärdsbränder

 

Penningarna talar

när välfärden baktalas

I alla salar

för ingen vill betala

 

Ut ur gränderna flyger

sysselsättningsfaser och jobbskatteavdrag

Och andra otygen

som ingrediens till slavhandlarnas bomullstyger

 

Alla sjunger ”Heil”

över de som mindre har

Skapar en batalj

för att de än mindre ska ha kvar

 

Snälla mänsklighet öppna era ögon

lyssna med era öron och tänk på dem under er

Kämpa emot denna nya nazistiska framfarts egon

tänk på att en dag kanske olyckan ser er




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-18 10:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är nog ingen som är säker som det nu ser ut.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP