Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullblodsegoister skrotar inte Rut och Rot

 

Jag äcklas

av att egoismen utvecklas

Av Rut och Rot

som en farsot

 

Alla vill ha mer

få ser skäl

Till viktigare bidrag

än sin egen guldlag

 

Men om Rut och Rot till snobb

minskar svartjobb

Så ge bidrag till alla jobb

men då skriker snobbarna stopp

 

Ser ni inte era brister

fullblodsegoister

Om vi utförsäkrar sjuka och arbetslösa

är alla andra bidrag i mänsklighetens namn värdelösa




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-20 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP