Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fattig synd är lindrigare än en rik synd

 

Bara en synd

då tycker jag synd

Om dessa oskyldiga

jämfört med de skyldiga

Hänsynslösa Politiker

som upprepar lögn efter lögn i Sveriges rike

 

Stackars svenska utförsäkrade

liksom judarna i nazityskland är de lurade

Att tvingas till oärlighetens överlevnad

för att försöka undvika dödens skepnad

Tvingas de jaga svarta oärliga pengar att hänga upp på tork

om de inte för att panta burkar eventuellt har ork




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-25 23:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte underligt om en utförsäkrad frestas att stjäla, det skulle vem som helst kunna göra i en sån situation.
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP