Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modern demokrati

 

Jag förstår inte ordet demokrati

som skiljer på kreti och pleti

Förstår inte varför ordet diktatur har så dåligt rykte

inte mår utförsäkrade bättre av att flera politiker trampar på dem i sitt yrke

 

I Syrien blir många snabbt mördade

i Sverige blir utförsäkrade långsamt skördade

Men det är förstås skillnad på grader i helvetet

det insåg judarna när demokratiskt valde Hitler agnade betet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-26 12:59



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Var det inte ekonomisk demokrati som tillämpade Hitler också?
själv han håller sig till judiska älskarinnor, och sin morsa var judinna. Då han gjorde vad han gjorde så mot sitt käraste folk.
Samtida politiker gör också en variant av det som går att härmas.
Om du vill se välden i den rätta riktning
böja dig under grena och titta bakåt.
När det gäller vad menade Kennedy med sitt demokrati ideal, vi fick aldrig lov se den raffinerade liberala spirit.
2014-08-26

    ej medlem längre
Man kan undra om demokratin är så mycket värd egentligen
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP