Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagsnatt-tisdagsmorgon

Du är tvetydig

och ambivalent

Du ger mig nya känslor

jag redan har känt




Fri vers av Bitförbit
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-16 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har ett vackert, flytande språk.
I dina texter.
Tycker om ditt sätt att skriva:)
2014-10-04

    ej medlem längre
Som slags motsatspar? Fina och drömska verser :)
2014-09-28

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit