Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskallt




EBBA GRÖÖÖÖÖÖÖÖN
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VAR FAAAAAAAAAAAN
ÄR NI ?????????????????

vi fryser ihjäl i denna mentala istid
då staten knullar kapitalet

ge oss 800 grader
innan vi alla vill till himlen

om jag inte orkar mer
ska jag beväpna mig

med era sånger
ta mig in i Hjärnan

moder Dator
som ändrat vårt centrala nervsystem

gjort oss till sms-ande autister
som slutat tala med varandra

vi syns
i cyberrymden

där vi kan knulla och slå
utan att känna


EBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....................................................




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-02 06:16



Bookmark and Share


  i af apa
Ebba - for ever!!

helt rätt 800 grader
va´fö e de så kallt
va´fö e de så kallt...

tackar herr
hilén
för denna...
2014-10-06

  Magica VIP
Bra styrka i dina ord i denna! Ju mer teknik desto mer distans från verklig kontakt, skrämmande hur bra den låten stämmer in idag, överallt i i vårt samhälle är alla som borta i sina mobiler, och allt vad det är, idag umgås man inte längre.
2014-10-03

  Teresia Ridell
Vi som brann på den tiden..har tappat lite av den gnistan och gett upp för it-tiden.. Tekniken är fantastisk men också sjunker vi bortom stunden och närvaron för varandra.. Möjligheter och valen i livet har blivit enorma och ändå så få när vi inte ens når varandra på riktigt..

Starkt berörande;gillas mycket !
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP