Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om augusti och allt efter

Ända sedan du lämnade mig
är min värld delad i två

Ända sedan du lämnade mig
är mitt liv delat i ett före och ett efter dig

Delat i ett augusti och tomheten som följde därefter




Fri vers av Eponine
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-06 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eponine
Eponine