Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Vara obunden och fri,
leva och andas skönhet med ohindrad sinnlighet och passion

Jag vill omvandla sorg till glädje, släppa känslorna fria och låta dem skapa mening
bringa fägring till existens

En ordkonstnär, en skapare
En älskare av toner och melodier, en kompositör av himmelsk klang

Jag vill visa på livets innersta väsen,
gestalta det som finns inom dig
du är vacker,
nej du är vackrast av dem alla

Jag vill göra riddaren till en kejsare
älska nu och för all framtid
kom, låt mig visa dig hur




Fri vers av Eponine
Läst 496 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-11-19 09:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du jag tycker den var så bra formulerad av dig så skriv mera om detta
2014-11-21

  ULJO
väl genomarbetat och snyggt förpackat
2014-11-21

    ej medlem längre
Snyggt !!!
2014-11-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
Var!
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Eponine
Eponine