Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Du spann dit nät allt så tät
Förtrollad sömn
För evigt gömd
Min frihet du krävde
medan du kring min själ alltmer vävde


Ögonblick för ögonblick
Snart är nätet klart




Fri vers av Eponine
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-14 08:56



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Djupsinnigt om kärlek som kväver frihet...
Vackert vävda ord!
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Eponine
Eponine