Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör gott, men det gör ont.

Mitt hjärta är en smutsig kastrull och du diskar med stålull




Fri vers av Bitförbit
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-14 00:02



Bookmark and Share


  Ponkla
Liten men talande, bra kul skrivet!
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit