Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömd dikt


manna

Pennan brändes på bål
Orden surfade på eldvågorna
Dunstade vid tungornas ettriga spetsar
Klädde Jacob i hav av aska
Förtvivlade fundament slocknade
i en strimma
blått blod.




Fri vers av absintum
Läst 264 gånger
Publicerad 2014-10-14 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absintum
absintum