Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pissepaus


över/underverk

Cigg i vänstra näven&
Ölen i andra&

Jag frågar solen
Varför är du stormande vacker

-För att jag kan,
För att jag vill
För att ufo bygger bo i mitt hjärta
För att jag kan resa marken mot din näsa.




Fri vers av absintum
Läst 287 gånger
Publicerad 2015-08-19 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absintum
absintum