Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enligt Metro i dag


G-punkten är en myt




Den finns inte
den där G-punkten.

Så säger Emanuelle
som är en man i Italien
som studerat saken med ultraljud
under samlag.

Den finns inte
den där G-punkten.

Den är en myt.

G.







Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-15 07:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det läste jag me
vilken forskning, tänkte jag
att hålla på med ultraljudet i denna miljö
men det stämmer nog
ökenråttan väljer bredast penis
som ger mest orgasm
det är väl hela grejen, psyket, lusten i själva just den mannen, att längta, att våga vara i stunden, att hinna känna innan det tar slut osv.........allt i detta lilla rum och inte bara en punkt, ett rum vars rötter klättrar ner längs ben och upp i hjärnan, livmodern mm, ett himla samspel det där....
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP