Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att ritualisera sexualiteten och tro det är gud



de lägger upp den nakna kvinnan
på en madrasserad säng
inbillar henne att hon symboliserar
kvinnligheten i hela universum
Mannen häller mjölk, honung och olja
över hennes venusberg
låter vätskan rinna ner i ett kopparkärl
mellan hennes ben
församlingen dricker varsin mun

de våldtagna och mördade flickebarnen
flickorna
kvinnorna
vet inte varför
de måste skändas och dö

de har nog ingen kontakt
med den kåta
manliga
gudomligheten
kan man tänka




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-02 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fruktansvärt. Man mår verkligen illa.
Väl skriven text. Berör starkt.
Viktiga rader...
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP