Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berusande bläck



du är

en svart bakgrund
med vit text
från dina fingertoppar
gulnade
av röda prince

ett eget oändligt
men fullt genomträngligt
alfabet
vad
du än säger

mitt anteckningsblock
utan störande
fruktlöst
minne
som ett olösligt mord

ett grått
roterande pappersark,
med stift för nålen,
framställt
av silver

du är tiden
då jag undkommer blindhet
och förgörande analfabetism
genom att lyssna
på dina eviga deadlines

du är mitt andra språk
jag vänder mig till
då modersmålet förstummar
och bedövar
min bokstavliga existens

du är bläcket
som dricker mig kolossal
utan att spilla en droppe
återgäldar jag
lika oförädlat




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-11 19:34



Bookmark and Share


  Harry Harakka
Grymt bra!
2014-11-11

    ej medlem längre
Snyggt!
2014-11-11

  kerstin skriver VIP
'du är bläcket
som dricker mig kolossal'
fasiken så snyggt, också lite eggande, på nåt sätt sexigt även om jag tänker att det handlar om det skrivna. jag gillar!
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP