Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte omoraliskt




det är inte det goda
som lär dig leva
det är skiten

det är inte "affär efter affär"
som gör dig klok
det är tiden däremellan

det är inte leendet och skratten
inte optimismen och ditt positiva tvångstänkande
som gör dig till en äkta människa

det är inte flykten
inte förnekandet av verkligheten
som gör att du orkar mingla vidare

det är gråten
det är erinrandet
det är medvetandet

om att livet
är grått
med guld i

det är inte omoraliskt
att flabba i denna tid
då alla flabbar i kapp

det är dumt
det är kortsiktigt
det är medvetslöst

det är inte romantiskt
att vara romantisk
det är att ge upp

det är att aldrig
kunna sluta
gråta




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-17 08:44



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
kloka ord - tycker om!
2014-11-17

  i af apa
Herr Hilén har talat,
& jag läser...
2014-11-17

    ej medlem längre
fast romantisk kan man väl få vara...
i rätt bemärkelse vid rätt tillfälle, i rätt sällskap
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP