Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det emellan oss




berusas av
tecken på en vind i mitt hjärta
hur den åter
låter mig känna in min smärta

den naturligt banala
den ljuva kolossala
den märkvärdigt fatala
den absolut illegala

när vinden talar
kontaktar den mig
när vinden vilar
rör den vid dig

så ska ett möte vara
som en vind
som vind bara




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-20 17:59



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
"så ska ett möte vara" - ja!
2014-11-20

  Nanna X
gillar budskapet och de enkla eleganta rimmen - som en vind bara
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP