Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtråns mysterium



han bar på ett foster
hon var dess navelsträng
han kunde inte kapa den
fostret dog
ingen ville det
ingen vet
om det hade behövt hända
om det hade kunnat undvikas

det fanns ingen skyldig
båda kände skuld

gick därifrån
som från en brottsplats




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-27 19:50



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
kännbar, riktigt bra!
2014-11-28

  Minkki VIP
den är värd många läsningar
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP