Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manodepp hette det visst en gång i tiden

Jag är lite rädd att om jag skulle bli kär
Så skulle alla bara säga att jag är bipolär
Och tvingas spärras in
Därför håller jag mig för mig själv
Och visar mig inte för resten av världen
Snart är det Jul och visst är det kul?
Tittar på meddelanden på telefonsvararen
och raderar allt




Fri vers av Jordgubbssekten
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-03 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbssekten
Jordgubbssekten