Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att vara glad för det man har

Ibland får man höra att man ska vara glad för det man har
Man kan aldrig bli lika stilig som Bryan Ferry
Man får höra att man inte ska störa i onödan
Är det typiskt svenskt från början?
Frihet fast alla är i varsitt rum
Och uppdaterar sin egen status på sociala medier
Ska jag verkligen vara glad med allt det här?
Mediciner till frukost och till sängdags
Ständig smärta och alltid ångest
Jag tror jag låtsats vara glad
och tar en till kopp kaffe




Fri vers (Fri form) av Jordgubbssekten
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-03 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbssekten
Jordgubbssekten