Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel kvistar vapen

Syra sa han smälte mitt namn som vapen
Firar vi nyår eller kanske bara ingenting

På golvet också ingenting är givet
och techno saknar struktur

Vill jag smeka avståndet oss emellan
Tungan tung mellan dina tankar

Beskär mig långsamt våldsamt
Smaka mjuka mörka golv

Allt som oftast hemvisten
Lilla ljuva vana

Verkligheten bara på släp

Okej

Mediterar på saken

Sen.




Fri vers (Fri form) av Stormchestra
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-19 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormchestra
Stormchestra