Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anarkistisk Jul...



Visst har vi det tryggt mysigt och fint... (Åhhh fy FAAAN vad TRÅÅÅÅÅKIGT!!)

Gentlemannaproper kram... (Jag vill KNULLA med dej!!)

Lagomt och normalt, förnuftigt och välstädat... (Dra åt HELVETE!!)

Julen är väl en trevlig tradition, eller hur?... (AVSKAFFA SKITEN!!!)

lagom Lagom LAGOM!!!! Lagom för fan....... (CARPE DIEM!!!!!!!!)

Anpassa sej, kompromissa, smälta in...... (Jag skulle kunna MÖRDA dom!!!)

Den här lilla jävla Jante-staden där alla är likadana... (KLAUSTROFOBI!!)

Den pinsamma TYSTNADEN runt ett Julbord... In kommer du och jag NAKNA och

skriker och dansar vår underbara DANS... (Trygghet och Tradition!!)

När äntligen alla har gått utom utvecklingshämmade Thorsten så andas vi fritt...

 




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-21 20:33



Bookmark and Share


  i af apa
leif panduro. skit i traditionerna...!
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna