Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av mobbning.


Utanförskap

Blickar hårda ord och slag
Tankar som biter hårt
Minnen som länge dröjt sig kvar
från en tid då allt va svårt.
Jag är den jag är men visste inte då
Jag ville vara som alla andra och slippa gå på tå.
Så väcktes en inre låga till liv
som brann av rädslans mod
Med skakande händer jag gav tillbaks
och färgade marken med blod.
Idag är jag far till en underbar son som snart öppnar skolans dörr.
Mina tårar lär då rinna ner för min kind av rädsla för demoner från förr.






Fri vers av vindklang
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-04 01:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

vindklang