Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen i att inte vara bra nog.


Du va aldrig stollt över mig

Minnen från en svunnen tid
Minnen från förr
Jag ville komma in
Jag knacka på din dörr
Du höll mig ömt men aldrig nära
Knackade hårdare och stod där kvar
Hade många frågor du gav inga svar
Jag valde en väg som du ville ändra
Att inte duga ger en smärtsam känsla
Nu är jag vuxen och allt är förbi och allt jag har kvar är en dörr
Om ngn knackar så öppnar jag ej ty jag har blivit som dej.







Fri vers av vindklang
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-01 19:39



Bookmark and Share


  objekt3
kawaii, anti och verandan går sönder när nyckeln bryts av och någon inte för lägga sina lediska fingrar hårt eller ohårt mot nacke hals och sedan ångest knip i näsan och hur kan någon älska någon, demens?
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

vindklang