Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrika rakt ut

jag vill skrika
skrika
högt
så att alla hör
hur ont det gör
så att det hörs hur
hur varje andetag är som
rakbladsvassa skärvor som skär
hål inuti i mig
den fysiska smärtan
den känns
för att du
höll om mig
sådär hårt
en varm vårdag
så hårt
så ont
medan solens varma strålar
och din omfamning
gav mig hopp
om något som
aldrig skulle bli




Fri vers av m!g
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-08 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m!g
m!g