Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Just nu
får jag känslan av att
mitt liv går på
repeat
allt spolas tillbaka
i flashbacks
jag river upp
alla gamla sår
och förväntar mig
att de aka läka
på ett
helt nytt sätt
med nya erfarenheter
snubblar jag
fortfarande
runt som den
konstiga tjejen
med dåligt balanssinne
och tappar allt
medan jag snubblar
framlänges
med skrubbsår
på händerna
försöker jag
tvätta bort allt
gammalt smuts
torkar av
och sätter på
bamseplåster
på insidan av händerna
för alla vet ju
att det är de plåstren
som fäster bäst
som hjälper mest

jag försöker liksom
resa mig
i en fallande process
innan jag ens nått marken
vilket gör att jag
landar hårdare
för varje gång
som jag faller




Fri vers av m!g
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-31 09:47



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Men ändå missar man ofta de mest väsentliga fragment av substanser, när livet flashar förbi. Dem man drar lärdom av om man faller med öppna ögon.

Andra går istället av på mitten och stannar brutna på botten. Det är trots allt ett val man gör, om man reser sig eller inte. Eller så krossas vissa helt enkelt lättare än andra.

Det viktigaste är inte att aldrig falla utan att resa sig efter varje fall- Gammalt ordspråk
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

m!g
m!g