Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurt Gersteins uppdrag 1941




Att hitta ett sätt, bl a effektivare gas och bättre väggar
i cellerna,
för att förkorta processen och på så sätt hinna med,
inte bara 300 "enheter" om dagen men 10 000.

Gerstein varnade om utrotningen till bl a Sverige
via ambassadörens sekreterare.

Även påven fick veta om det via en kardinal...en
motvillig kardinal vars första fråga till Gerstein,
då han berättat om utrotningslägren, var : "är du
katolik ?"

enhet = jude

Gerstein var SS-officer, en av världskrigets
och förintelsens största whistle-blower

Han såg att då och då blev barackerna
och krematorierna för fulla av enheter
och att man då var tvungna att bränna upp dem
i skogarna runt omkring.

Gud !

Lät gasa ihjäl 6 miljoner av de egna barnen.

NÄR
ska människor lära sig sluta tala om "gud"
som symbol för skapelse, godhet och kärlek ?

Kristen, jude, katolik......va i helvete menas med det ?




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-11 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP