Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att knulla är att uppstå




att knulla
kan vara som att uppstå
gå in i samma rytm
man kom till i

det säger ingenting
om något fantastiskt
bara att
så här var det

att skiljas
är som att dö
samma sak
med det

men det kan vara
det enda
för att överleva
saknaden runtomkring allt

att andas däremellan
är som att knulla frågetecken

eld
öken
vatten
luft

vad ska vi med allt
all denna saknad






Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-13 10:14



Bookmark and Share


  Henrik Krantz
Gillar den här. Sticker ut från det mesta jag läst idag.
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP