Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli min sista gallerist





kom min älskade
låt oss stiga in i mitt fruktade galleri
jag skall visa dig
så äntligen
den sanna bilden av mig
tänkt och stänkt i blod
från min mormors svartnade vener
målad av mor
som hyllning
till sig själv
jag visste aldrig vem hon är
i mig

tag dina penslar och gå
låt mig måla ditt porträtt
i fred

men stick
innan du går
din kniv
genom min hals
på dig

låt allt byta plats

bryt upp
bryt upp
oändligt är vårt stora äventyr








Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-19 18:38



Bookmark and Share


  agneta pichler
Vackert stor är din text
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP