Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blicken i gruset

Ni naglar varandra varje kväll, myser på ert lilla vis.
det hen han hon ded ville var att bli kliad, jag tog hellrw in hårda äckliga kukjävlar i alla hål än att klia.. Hora är inget vackert och ska aldrig vara det.
Det ska vara vackert med närhet för mig är det fortf ett nytt kapitel som jag tittar på frågande varje dag.

Satt i bilen och kände att mitt kön borde knullas, vet inte varför men tanken fanns där och min horkropp blev snurrigt kåt stopp min kropp!!!

Går en normal svensson prommenad med man och son, allt är helt normalt utåt, men med blicken mot gruset ser jag fullt med fimpar känner att jag borde slänga mig på marken och bara trycka in ciggarettfimpar till horslynan kräks, hon kräks skam hela hennes liv är skam. det vackra syns inte alltid,idag är hon skam.

sitter på en gunga , gungar bort all ångest, jag är ju bara en liten flicka varför kan ingen se att jag bara är en flicka. ni ser henne som slit och slänghorunge, mina tårar är äkta flickebarnstårar trösta mig henne han det det hen...jag




Prosa av Vildaste
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-25 14:31



Bookmark and Share


  själensfrihet
Oj så starkt naket. Jag berörs så av smärtan i det.
2015-01-28

  cilax VIP
vasst å bra
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste