Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbrott

Berg och dalbana
långsamt upp och för snabbt ner
kräkas på slutet

livets melodi
är varken dur eller moll
alldeles för kort




Bunden vers (Haiku) av Idiot
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-24 17:02



Bookmark and Share


    Julia Sixten
kort och konkret
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Idiot
Idiot