Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en låttext. Hatkärlek till våren.


I april

I april
faller jag
jag fyller år
men motvilligt

vintern dör
tvåsamhet
bara ett stenkast
från ensamhet

sista snön
vittrar bort
våren föds
i april

allt blir bra
nära dig
jag samlar damm
i solskenet

en gång till
står du där
den vackraste kvinnan
jag någonsin mött

jag är din
men ändå
döden föds
i april




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Idiot
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-18 02:49



Bookmark and Share


    Julia Sixten
"jag fyller år
men motvilligt"
Jag gillar hur du uttrycker dig!
2015-03-19

    Julia Sixten
April har ännu inte anlänt. Framtiden kan fortfarande komma att se annorlunda ut
Inte som vad du förväntat dig.
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Idiot
Idiot