Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrid tid tillbaka

Vrid tid tillbaka
och syna det osynliga

mellan de mörka rummen
och den brustna tilliten

mellan grusade gångar och äppelträd
gömd i tystnadens bekvämlighet

utan ord är det lätt att smita förbi

att lita till den yttre försynens
tillhörighet

och glömma förbi tid och ljus




Fri vers av jossj
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-03 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jossj
jossj