Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


young girls' lives matter


Wilma

young girls' lives matter

små fötter som tassar
år som läggs till år
längtan och drömmar som tar form

du gav av dina drömmar
du gav av din kärlek

så många hjärtan som trasades
när du blev fråntagen ditt liv




Fri vers av jossj
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-23 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jossj
jossj