Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BlodHymn

Att bli lurad av dig
Ökar bara mitt hat
Ondskan skall regera
Om natten vi skall komma
Dig vi skall dissekera
Ensam skall du dö
Utan hopp utan själ
Lämnad på marken
Likt det smutts du är
Blodörn är ditt straff
När bladet skär ditt skinn
Skall vi dansa till dina skrik
Din kropp vi skall offra
Ditt blod vi skall dricka
Hör våra hymner
Våra blodhymner




Fri vers av G.Host
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-20 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.Host
G.Host