Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satanisk lycka

När nu världen går under
Skall jag stå kvar ovan mark
Ni andra falla i flammorna
Be mig om nåd
Kyss mina fötter
Ändå skall jag sparka er
Sparka er i ansiktet
Spotta på er medans ni faller
Jag skall skratta åt eran undergång
Brinn i avgrunden
Ge er till honom till henne
Fall på knä framför get guden
Hylla hans närvaro
Och se att allt va lögn
Vid dennes sida han stå
Skrattar åt er likaså
Ni trodde han va god
Den heliga boken en lögn




Fri vers av G.Host
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-20 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.Host
G.Host