Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar..

Vissa dagar
bara är...
Utan anledning
är det nått som gnager..
En liten struntsak
som plötsligt känns stor..
Dagen är bångstyrig
och jag känner mig gnisslig.
Andra dagar
är fjäderlätta.
Soliga roliga
även med moln och motgång.
Sinnesstämningar
i palettens alla färger.
Tacksam över längtansblått
i skira tunna lager.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-26 21:33



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Känns igen även om det inte är så ofta av dessa bångstryriga dagar/kram
2015-03-30

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skaldat!
2015-03-29

  Lars Hedlin
JA bra där!
2015-03-29

  ResenärGenomLivet VIP
Det var ett bra ord..."gnisslig"...så känner man sej ibland...
2015-03-27

  ULJO
Mycket bra skrivet och läsvärt
2015-03-27

    ej medlem längre
Så vackert du formulerar livets grå nyanser som ibland skymmer det blå...
2015-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat, tror det gäller de flesta av oss.
2015-03-27

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning av omotiverade lynnesskiftningar.

2015-03-27

  louisegirl
Precis så är det..<3
känner igen så väl

Mycket bra fångat,vännen
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP