Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är två




inget fascinerar så
som dr Jekyll och Mr Hyde
Madonnan och Horan
lugnet före stormen
vårt kluvna jag
livet före döden

pappa i mamma
urscenen
ingen vill se




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-08 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP