Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bobby Fischer och Ludwig Wittgenstein




Galna genier lockar mig
Fischers pappa osynlig...mamma ointresserad
"när du slutat spela schack kan du hitta ett riktigt yrke"
sjätte spelet på Island 1972 räknas som konst

Wittgensteins familj en total katastrof
tre söner suiciderar
en amputeras i kriget och dör som berömd
konsertpianist
Tractatus, Wittgensteins livsverk, förstås inte av någon,
inte ens Russell som ändå skriver förordet

Båda skäller på judarna mer och mer
ju äldre de blir

Ingen orkar leva med dem




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-14 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Galna kvinnliga genier spärrade man in som hysterikor. Nu medicineras de till "normalitet". Vilka skruvade tankar har inte världen gått miste om och går miste om än idag. Vi gubbar får vara lite tossiga och ändå hålla på. Mer kvinnlig galenskap åt mänskligheten!
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP