Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytänk



Det man säger
är det man inte menar
när man inte hittar ord.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2015-04-19 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP