Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte se skogen för alla träd



det är inte det
det är inte psykiatrin
det är inte sjukhusen
det är inte miljön
det är inte tiggarna
det är inte skolan
det är inte alkoholen och drogerna
det är inte människorna
det är inte jakten på pengar och framgång

det är nåt som inte finns
det är en bristsjukdom
en farsot
det är mental katastrof

det är bara början

arbetslivet kräver fler dataprogrammerare
men det är inte det

det är nåt vi kastat över bord
och inte ens böjt oss över relingen
för att se
hur det sjunker till havets botten




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-21 08:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När fågeln sitter på trädet varje dag
På samma gren
Eller i närheten
Blir jag alltid glad
Vi ses bland löven, sol, regn och färgerna
Luften
Lukten
Ibland tittar jag på honom längre
Går jag för nära flyger han
Jag vill veta vad han tänker om allt
Och ibland längtar jag att leva som han
2015-04-21

    Andra kapitel
Tiden är utan händer utan öga
vi ser inte oss själva, allt far iväg
krossas men vi ser åt annat håll
för vi ser inte det som vi borde se,
Det är ngt visst med tiden, tiden
som gett oss allt och det mindre
bortförklarat dolt mef hjälp av ngt
som satt oss i dvala. Jag tror jag vet
vad det är men det tänker jag inte
säga här.
2015-04-21

  Teresia Ridell
Klart tänkvärt!
2015-04-21

  Onomatoprofet VIP
finns några på däck iallafall
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP