Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att rimma sina känslor



va ska jag säja om det då

katastrof !!!

att TÄNKA när man SKRIVER !!!

det gör bara så jävla ont !!!

slit av dig skjortan

släng fram dina bröst

översätt din röst

i allt du inte vet nåt om

sluta skriv

skrik !!!




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-25 01:28



Bookmark and Share


  i af apa
ja jävlars...!
2015-04-25

  Nanna X
sluta skrik. skriv!
2015-04-25

  Gunnar Hilén VIP
nej
2015-04-25

  louisegirl
Man tänker väl när man skriver
eller?
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP