Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påbrå



ingen av dem åberopade nånsin satan
de svåraste åtbörderna gavs i form av fjärtar och lomhördhet
det fanns en lustig koherens i deras diametrala
futilitet

jag gavs en mängd alternativ att välja bland
jag valde
fantasin




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-19 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP