Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot framtiden....


Student.

En studentmössa
lyckovirvlar.
Vitt och skirt
skrål från lastbilsflak.
Skratt och gråt
omfamnar vänner.
Juni gör regnpaus
solskimmer.
Lämna det gamla
omfamnar det nya.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-05 20:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint du skriver!
2015-06-25

    Dan Myrbeck
Ja!

Lämna rum
för futurum.
2015-06-10

  Anya VIP
Fin försommarbild bjuder du på.
2015-06-08

  Marita Ohlquist VIP
En glädjens dag!
2015-06-07

    ej medlem längre
Ja det riktigt lyser lycka:)
2015-06-07

  Lars Hedlin
Ja just så..Tycker om!
2015-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
...början på något nytt...fint...
2015-06-06

    ej medlem längre
Studenten...en milstolpe! Fint skrivet.
2015-06-05

  louisegirl
Lyckligaste dagen i ens liv (tror jag)
Jättefint!
2015-06-05

    snöö
Ja visst är det härligt att se dem rusa ut i glädje över att skolan är slut. Sorligt bara att den ljusa framtiden inte alltid är så ljus, med arbetslöshet och andra problem. Men låt dem fira i lycka den dagen.
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP