Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalt önsketänkande och mitt jävla ungdomsältande

Det som är fult ska vara helt okej att låta nå ut
Jag ångrar mig. Jag tycker inte att en fin handstil är sexigt
Killar som skriver runt och fult och slarvigt är charmigt
Det var bara det att jag alltid ville ha en klockren handstil
En sådan som flyter på och är så behaglig det går att titta på

(Det är bara det att i sjuan upptäckte jag att jag var kurvig
Det är bara det att i åttan började jag att skära mig i armen
Det är bara det att i nian började jag röka gräs istället för cigaretter)

Det är bara det att i ettan ville jag vara den med långa, smala ben
Utan knotiga knän som stod och rökte en cigarett på skolgården
Hon med raka tänder, en fin hållning och en attraktiv handstil

Men jag fick bara nöja mig med att vara jag. Korta, fula jag




Fri vers av Rödtråd
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-23 12:55



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
du platsar, du duger, du kan , fin handstil är fint, du är unik,
ditt livsrum är ditt och ingen annans så det så !
2015-06-23

  Trädskugga
Så mycket man vill,
så tafatt det är,
och så lite det blir av allting värt att önska sig. Men det går an än då på
någe vis. :)

Fin, avskalad text.
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Rödtråd