Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 grader förtvivlan

Regnet piskade dig i ansiktet så hårt
och jag vet inte om det var en tår
eller regndroppe rinnandes ner på din kind
Jag kom ihåg att jag önskade att den var din

Du gråter redan så mycket inombords
att du snart dränker dig själv




Fri vers av Rödtråd
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-23 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rödtråd