Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken är en skugga





du får inte
den du vill ha

den finns inte

skuggor leker tafatt

du vill inte tro på vad jag säger
den verkligheten

det är det
som är
att vara ensam

och ändå
talar du




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-18 19:58



Bookmark and Share


  Daniela I
Så fint!
2015-06-18

  Katinka VIP
Här känns det. Bra, fint diktat.
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP